Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nagyker árak

Tisztelt leendő partnereink!

A mobilpro.hu webáruházon feltüntetett árak, magánszemélyeknek szólnak. Nagykereskedelmi áraink mobilpro.eu webáruházunkon érhetőek el, melyek kizárólag a bejelentkezett felhasználók számára láthatóak.

Amennyiben igényt tart nagykereskedelmi árainkra, kérjük regisztráljon a mobilpro.eu webáruházunkon, majd vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ellenőrzés után jóváhagyjuk a felhasználó fiókot. A regisztráció jóváhagyására jogosultak adószámmal rendelkező cégek vagy jogi személyek, akiknek tevékenységi köréhez tartozik bármilyen elektronikai szerviz vagy kereskedés. Továbbá az árengedmény megtartásának feltétele, évi 50.000 Ft összértékben való vásárlás.


Tisztelt meglévő kedvezményes partnereink!

A megszokott módon, a mobilpro.hu webáruházon keresztül leadott rendeléseket szeptember 30-ig tudjuk fogadni. Október 1-től kizárólag a mobilpro.eu webáruházon keresztül elérhető a nagykereskedelmi árkedvezmény.

Első bejelentkezés előtt, kérjenek egy jelszót a felületen az ’Elfelejtett jelszó’ gombra kattintva. Amennyiben valami egyéb gond van a felhasználói fiókjával, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Köszönettel,
www.mobilpro.hu Kft.
mobilpro.hu csapata
Budapest, 2020.09.01

Keresés