Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Alkatrész beszerelése
17.990 Ft (14.165 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Alkatrész beszerelése

17.990 Ft (14.165 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: MPBESZ2
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Hogyan kérjem a szolgáltatást?

 1. A készüléked hozd be személyesen, vagy küldd el üzletünkbe.
  Az utóbbi esetben az átvételi jegyzőkönyvet kitöltve és aláírva is tedd a csomagba.
   
 2. A szolgáltatást előre fizesd ki üzletünkben, vagy a webáruházunkon keresztül a kosárba helyezve.
  Az utóbbi esetben ne felejtse el a cserélendő alkatrész megvásárlását.
   
 3. Az alkatrész csere után felvesszük veled a kapcsolatot és üzletünkben átveheted, vagy 1390,- ft szállítási költség ellenében elküldjük az általad megadott címre.

A szerviz szolgáltatás nyújtásának feltételei

 1. A szerviz szolgáltatás díja bruttó 17990,- Ft, amelyet a cserélendő alkatrész árával együtt a készülék leadásakor a megbízó előre megfizet.
   
 2. Az átvétel során nem észlelt károsodások (beázás, szakszerűtlen, vagy illetéktelen személy által történt javítás, vagy szoftver művelet, és egyes mechanikai sérülések) rögzítésének hiánya nem zárja ki azok átvételkori meglétét. Amennyiben a szervizeljárás során ilyen károsodást tapasztalunk, a javítást visszautasítjuk.
   
 3. Mechanikai sérülést szenvedett telefonok, még abban az esetben is, ha külső sérülés nem látható rajtuk és a készülék működőképes, a szoftver frissítés során működésképtelenné válhatnak a belső - integrált áramkörök sérülése következtében. Ilyenkor alkatrész csere válik szükségessé, ami térítés köteles művelet.
   
 4. Amennyiben az Ön által használt memóriakártya jelszóval van levédve, úgy azt a jelszót a készülék a szervizeljárás után újra kérheti. A készülék memóriatartalma a szervizeljárás során megsérülhet, vagy elveszhet. Az ebből eredő kárért a mobilpro webáruház kft. felelősséget nem tud vállalni.
 5. A szerviz nem vállalja a készülék javítását, ha a készülék memóriájában tárolt és a hátlapon lévő IMEI nem azonos, vagy a gyári IMEI címke hiányzik, vagy sérült, illetve nem megállapítható.
   
 6. A megbízó tudomásul veszi, hogy az esetleges érvényben lévő készülékre vonatkozó garancia vagy jótállás érvényét veszti bármely alkatrész cseréjét követően.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.